OVER ONS

De ingrediënten van de Boterlap menukaart zijn overwegend duurzaam en komen veelal rechtstreeks bij onze producenten vandaan.

Het mooie ‘Franse’ brood vanmenno komt natuurlijk gewoon uit Nederland, en wordt dagelijks voor ons in IJsselstein gemaakt. Dit karakteristieke ‘zuurdesem’ brood heeft een krokante korst en robuuste smaak, zonder kunstmatige toevoegingen. Wij bakken dit brood de hele dag door, alleen nog even voor u af.

Bij onze slager ‘De Lindenhoff’ in Baambrugge bestellen wij al jaren ons vlees. Deze authentieke runderen zijn voornamelijk Gasconne en Simmentaler runderen en worden voor minimaal 21 dagen gerijpt. In combinatie met onze houtskoolgril een unieke smaak beleving.

De dagelijkse aanvoer van kraakverse dagvangsten, wordt bij ons geleverd door ‘Schmidt zeevis Rotterdam’. Naast verse vis, beschikken zij ook over de mooiste schaal en schelpdieren die ze inkopen op afslagen in heel Europa en ver daar buiten.

Onze menukaart wordt aangevuld met de betere lokale leveranciers zoals, Slagerij Uit den Bosch, brioche brood van Corné Wegerif, heerlijke kazen van de Zuivelhoeve (Harderwijk), Gerookte Harderwijkse vis van Peter van de Berg, scharreleitjes van de Kakelhoeve in Hierden, Oude kaas van Zeeburg in Doornspijk, en vers gedraaid Veluws ijs van de IJszaak in Harderwijk.

Eet smakelijk!

Chef Omar Dahak
TERUG