OVER ONS

Namens het gehele team wens ik u van harte welkom bij de Boterlap!

De ingrediënten die wij gebruiken in de keukens van De Boterlap zijn overwegend duurzaam en komen veelal rechtstreeks bij onze producenten, leveranciers en partners vandaan.

Het Franse brood van ‘vanmenno’ wat meermaals per dag vers voor u wordt afgebakken, rundvlees van slagerij Kaldenberg en dagverse vis van Schmidt zeevis in Rotterdam bereiden wij met zorg en aandacht op onze authentieke houtskoolgrill.
Daarbij kunnen wij vol trots de betere lokale leveranciers aan het lijstje toevoegen; brioche brood van Corné van ‘Bakkerij Wegerif’, heerlijke kazen van o.a. ‘de Zuivelhoeve’, ambachtelijke Harderwijkse visspecialiteiten van Peter van ‘Dries van den Berg & Zn.’, scharreleitjes van ‘de Kakelhoeve’ in Hierden, Oude Enkhuizen kaas van ‘van der Deure’ in Enkhuizen en vers gedraaid Veluws ijs van Martijn Leussink van ‘IJszaak’ in Harderwijk.

Eet u smakelijk!