[wpml_language_switcher type=”custom” flags=1 native=0 translated=0 link_current=1][/wpml_language_switcher]

DINER

17:00-22:00u

STARTERS
Brioche gerookte paling

LAVENDEL CRÈME | ‘RIEZEBOS’ KAVIAAR | VERSE KRUIDEN | 22,-

Steaktartaar van ‘Gasconne’ rund

EIDOOIER | RODE UI | AUGURK | KAPPERTJES | BIESLOOK | BREEKBROODJE ‘VANMENNO’ | 16,-

Dé ‘Boterlap’ Carpaccio

TRUFFELMAYO | CASHEWNOOTJES | OUDE DOORNSPIJKER KAAS | RUCOLA | BREEKBROODJE ‘VANMENNO’ | 15,-

Tataki van hert

KOEKKRUIDEN | JAPANSE PONZU DRESSING | KROKANTE KNOFLOOK | BOSUI | SPECULAAS | 15,-

Truffelrisotto

BOSPADDENSTOELEN | GEPOCHEERD EI | PARMEZAAN | GEFRITUURDE UIENRINGEN | 14,-

Chef’s special soep

VERSE SOEP | SEIZOENSGEBONDEN | BREEKBROODJE ‘VANMENNO’ | 9,-

Tomatensoep ‘Mediterana’

HUISGEMAAKT | TROSTOMAAT | BASILICUM | CROUTONS | BREEKBROODJE ‘VANMENNO’ | 8,-

MAIN Dishes
Salade ‘Riche’ Boterlap

GEBAKKEN VIS | GAMBA | TREVÉLEZHAM | KAKELHOEVE-EI | SESAM SOJA DRESSING | BREEKBROODJE ‘VANMENNO’ | 25,-

Vis van de dag

VERSE DAG VANGST | HOUTSKOOLGRILL | CITROEN | AIOLI | CHIMICHURRI | SPAANSE FRIET | V.A.25,-

‘No Lamb kebabs’

HOUTSKOOLGRILL | PITABROOD | SPICYCOLESLAW | AIOLI | CHIMICHURRI | ZOETE AARDAPPEL FRIET | 24,-

Corn chicken ‘Cajunstyle’

HOUTSKOOLGRILL | LIMOEN | AIOLI | CHIMICHURRI | SPAANSE FRIET | 24,-

Varkenshaas saté / 220gr

HOUTSKOOLGRILL | PINDASAUS | COLESLAW | SPAANSE FRIET | 22,-

Salade ‘Caesar’

GEBAKKEN KIP | ANSJOVIS | PARMEZAANSE KAAS | BACON | GEKOOKT EI | ANSJOVISDRESSING | BREEKBROODJE ‘VANMENNO’ | 22,-

Salade ‘Taboulé’

KERRIE BULGUR | KOMKOMMER | TOMAAT | GRANAATAPPEL | YOGHURT-MINT SAUS | BREEKBROODJE ‘VANMENNO’ | 19,-

STEAKHOUSE Houtskoolgrill
Omar’s Cut of Beef!

ELKE WEEK EEN ANDER STUK RUNDVLEES IN VERSCHILLENDE GEWICHTEN / 400-1000gr
LINDENHOFF | BEARNAISESAUS | AIOLI | CHIMICHURRI | SPAANSE FRIET | PER 100GR 12,-

Entrecôte / 200gr

‘BLACK ANGUS’ | 42 DAGEN GERIJPT | AIOLI | CHIMICHURRI | SPAANSE FRIET | 29,-

Kogelbiefstuk / 170gr

‘GASCONNE’ | 21 DAGEN GERIJPT | AIOLI | CHIMICHURRI | SPAANSE FRIET | 23,-

Lady kogelbiefstuk / 140gr

‘GASCONNE’ | 21 DAGEN GERIJPT | AIOLI | CHIMICHURRI | SPAANSE FRIET | 21,-

SIDE Dishes
Hollandse spinazie

Á LA PLANCHA | KNOFLOOK | ROOMBOTER | 8,-

Salade ‘Boterlap’

KROPSLA | TROSTOMAAT | SCHARRELEI | CROUTONS | KRUIDENDRESSING | 4,-

Salade ‘Boterlap’

KROPSLA | TROSTOMAAT | CROUTONS | KRUIDENDRESSING | 4,-

Salade spicy coleslaw

GEMARINEERDE WITTE KOOL | SRIRACHA | LIMOEN | 4,-

Bearnaisesaus

HUISGEMAAKT | SCHARRELEITJES | ROOMBOTER | KRUIDEN | 3,-

Pepersaus

HUISGEMAAKT | GROENE PEPER | 3,-

IN DE BRASSERIE KRIJGT U EEN KIJKJE IN ONZE OPEN KEUKEN WAAR DE GEUR, KLEUR EN SMAAK IN OPTIMALE BELEVING SAMENKOMEN!
KINDER Menu’s
Kleine biefstuk / 100gr

HUISGEMAAKTE FRIET | SALADE | APPELMOES | 13,-

Verse visfilet / 100gr

HUISGEMAAKTE FRIET | SALADE | APPELMOES | 12,-

Mini varkenshaas saté

HUISGEMAAKTE FRIET | SALADE | APPELMOES | 11,-

Rundvleeskroket

HUISGEMAAKTE FRIET | SALADE | APPELMOES | 10,-

Frikandel

HUISGEMAAKTE FRIET | SALADE | APPELMOES | 10,-

‘No Meat’ kipnuggets

ZOETE AARDAPPEL FRIET | SALADE | APPELMOES | 10,-

DESSERTS
Kaasplank ‘Boterlap’

4 SOORTEN | ZUIVELHOEVE | WALNOTEN | APPELSTROOP | GLAS POCAS PORTO – 10 YEARS OLD | 18,-

Kaasplank ‘Boterlap’

4 SOORTEN | ZUIVELHOEVE | WALNOTEN | APPELSTROOP | 14,-

Warm chocolade cakeje

A LA MINUTE GEBAKKEN | SNICKERSIJS | 11,-

Winter Bombass-tic!

STOOFPERENIJS | COMPOTE | WITTE CHOCOLADE | KANEEL | SPECULAAS | 11,-

Wekelijks wisselende taart

SLAGROOM | SORBETIJS | 11,-

Espresso Martini 

9,50

Port, Pocas Porto

10 YEARS OLD | 7,-

Dessertwijn

JOSE MARIA DA FONSECA | 6,-

2 bollen snickersijs

MET SLAGROOM | 6,-

2 bollen vanille-ijs

MET SLAGROOM | 6,-

2 bollen sorbetijs

MET SLAGROOM | 6,-

Kinderijsje

MET VERRASSING | 4,-

TERUG