Jouw werkdag als Zelfstandig werkend kok (m/v)

We nemen je graag mee in je toekomstige werkdag bij De Boterlap.

Als je de markt oploopt, zie je het al. Het is weer gezellig druk bij De Boterlap. Mensen zitten onder de parasols op het terras en de tafeltjes in de brasserie zijn gevuld. Je klapt de deur open en je collega roept meteen ‘Goedemorgen! Behoorlijk wat reserveringen in het restaurant voor vanavond!’ Zo, dat wordt weer een mooie dag werken.

Jouw werkdag

Na een kopje koffie, start je de werkdag in onze open keuken. De eerste bonnetjes komen binnen. Drie keer een salade Boterlap Riche, twee kogelbiefstukjes van de grill. Bij ons heeft ieder teamlid zijn eigen taak. Vandaag ben jij rotisseur en sta je aan de grill. Jij grilt dat biefstukje met de juiste cuisson op onze houtskoolgrill.

Voordat je het weet, ben je drie uur verder. Hebben we met z’n allen toch maar mooi 182 lunchgerechten gedraaid! Straks even uitblussen tijdens de pauze en dan sta je weer klaar voor het diner.

Jouw teammaten

Bij De Boterlap is geen werkdag hetzelfde. Dat komt door ons aanbod; een terras, café, de brasserie en een fonkelnieuw restaurant. Vaak is het aanpoten en dat maakt het werken juist zo leuk. Elke dag hetzelfde is ook maar saai toch? Die verscheidenheid kunnen we goed aan door ons sterke team. Samen met de chef en souschef is elk teamlid ergens verantwoordelijk voor, maar alleen samen als team zetten we iets moois neer. Wij gaan voor elkaar door het vuur. Elke dag weer.

Jouw gerechten

We hebben een vaste menukaart met een aantal wisselende gerechten waar we best wel trots op zijn. Klassieke gerechten die perfect zijn uitgevoerd. We klooien niet aan maar werken met strikte recepturen die we samen ontwikkelen. We vinden het ook belangrijk om met de juiste leveranciers te werken; die dagverse producten en mooie specialismen leveren. Zo hebben we verse vis van Schmidt Zeevis, het beste vlees van Lindenhoff en heerlijk Brood van Menno.

Jouw nieuwe baan

Bij ons werk je onder Omar Dahak, voormalig sterren-chef en nu mede-eigenaar van De Boterlap. Hij zoekt een nieuwe teamplayer; een stoere dame of heer die een goed staaltje kan koken en liefde heeft voor de horeca.

We bieden je meteen een jaarcontract. De uren (fulltime/parttime) en het salaris zijn in overleg, je hebt doorgroeimogelijkheden en je krijgt 50% personeelskorting. Oh ja, we hebben bedrijfskleding, die voor je gewassen wordt. Mooie voorwaarden toch?

Jouw sollicitatie

We verwachten dat je passie hebt voor koken, niet dat je ellenlange motivatiebrieven wilt schrijven. Maar Omar heeft wel een paar vragen voor je. Gewoon over eten enzo. Ben je er klaar voor? Bekijk de vragen via onderstaande knop!

Ben je er klaar voor? Solliciteren maar!

PS: je hebt tot 1 januari om op deze vacature te reageren.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet gewaardeerd.