VEGAN
Spaanse zoete aardappel friet
met aioli, gefrituurde uien en gesneden bosui 9
Knoflook crostini’s (2) met aubergine puree
gegrilde groenten en cashew kruim 8
Brood vanmenno
met huisgemaakte aioli 7
Gemarineerde watermeloen met Spaanse peper (let op, vega)
met crumble van geitenkaas, krokante olijf, knapperige sla, breekbrood vanmenno en Boterlap olijfolie 14
Saffraan paella
met gegrilde groene asperges en rode paprika, geroosterde bosui, gepofte cherry tomaatjes en krokante groene kool 22
Salade parelcouscous
met dadel en abrikoos, geroosterde gele, oranje en paarse wortel met ‘ras el hanout’ en gepofte pappadum, breekbroodje vanmenno en Boterlap olijfolie 20
Mousse van passievrucht
infusie van frambozen coulis, sinaasappel sorbet en pistache krokant 10