Een bijzonder buffet bij de Boterlap!

Around te world

Wij van de Boterlap geloven niet in standaard buffetten, wij doen het net even anders. Met onze buffetten maakt u een bijzonder rondje over de wereld. Verschillende smaken en invloeden komen voorbij. De herkenbare smaken van Italië, populaire smaken uit Azië maar ook heerlijke Noord Afrikaanse ontbreken niet. Dat is dé basis voor een bijzonder feestje!

De gerechten

Ze vallen meteen op; grote schalen met verschillende versbereide salades. Lekker als voor- of bijgerecht. De gekleurde Franse stoofpannen zijn ook niet te missen! Deze vullen we met verschillende stoof-, groenten- en meelspijs gerechten.

Natuurlijk hoort ons mooie vlees van Lindenhoff met de Baambrugse biggen en het authentieke Gasconne rund daar ook bij. Liever een stukje vis? De verse vangst van Schmidt Zeevis ligt op je te wachten in onze visvitrine. Ook aan onze vegetarische gasten is gedacht; zij hebben voldoende keuze voor een avond heerlijk genieten.

Live grill

Dat heerlijke stukje vlees of die verse vis smaakt het aller-allerlekkerst van de houtskoolgrill en de bakplaat. Onze koks maken uw stukje vlees of vis graag live voor u klaar!

‘’Dit buffet is zó anders dan ik gewend ben. De gerechten zijn vers, er is voldoende keuze en de smaken zijn heerlijk. De bediening was vriendelijk en de locatie gezellig. Ik kom zeker nog eens terug!’’

Drie verschillende buffetten

We hebben drie verschillende buffetten samengesteld. Zo is er altijd een buffet dat past bij uw smaak én portemonnee. Kijk hieronder welk buffet bij u past.

Indonesisch saté buffet

Aftrap
Tafel met kroepoek, cassave chips en sambal, kopje pindasoep met kip en gefrituurde uitjes.

Koud

  • Gado Gado: groenten salade met pinda dressing
  • Atjar Tjampoer: groenten salade met kerrie, in het zuur
  • Komkommer pedis: gesneden komkommer in zoetzuur
  • Kroepoek: vers gebakken garnalen crackers
  • Seroendeng: pinda’s en kokos
  • Gefrituurde uitjes
  • Cassave chips
  • Diverse sambal

Warm

  • Sambal goreng telor: eieren in pittige sambal saus
  • Satésaus: huisgemaakt met knoflook en kokos
  • Sajour boontjes: verse sperzieboontjes in pikante kokos
  • Nasi goreng: gebakken rijst
  • Bami ‘Singapore’: gebakken mihoen met o.a. kerrie en taugé

BBQ
in bamboe geserveerd met rijst en seroendeng

  • Saté ajam: gemarineerde kippendij van de houtskoolgrill
  • Saté babi: gemarineerde varkenshaas van de houtskoolgrill
  • Saté daging: gemarineerd rundvlees van de houtskoolgrill

Arrangement à € 30,- p.p.

Boterlap ‘Around the world’ buffet

Aftrap
Een mediterraan specialiteiten soepje van de chef met diverse broodjes, huisgemaakte dips en sausjes op tafel.

 

Koud

  • Geroosterde bloemkool of broccoli salade met notenboter en hazelnoot
  • Italiaanse gegrilde groente salade met olijfolie en balsamico
  • Verschillende tomaten, geroosterd en geserveerd als salade met basilicum
  • Marokkaanse couscoussalade met kerrie, rozijnen, geitenkaas en mint
  • Spaanse pasta salade met zeevruchten, knoflook en Spaanse peper
  • Franse mesclun salade met olijven, croutons en groene kruidenvinaigrette
  • American coleslaw met wortel, sinaasappel en piment
  • Aziatische noodles salade met scharrelkip en sesamdressing

Warm

  • Thaise kip curry met kokos en koriander
  • Ratatouille van o.a. courgette, aubergine in tomatensaus
  • Babi ketjap: varkensvlees met kruidnagel en kaneel
  • Spaanse ‘patatas bravas’ van geroosterde aardappelen
  • Boeuf Bourgionne: gestoofd rundvlees met champignons en uitjes
  • Indische boontjes Sajour: sperzieboontjes in pikante kokos
  • Nasi goreng ‘Singapore’; gebakken rijst, met kerrie en taugé
  • Provençaalse krielaardappeltjes in romige knoflooksaus

BBQ
van de houtskoolgrill en de teppan plaat

  • ‘Gasconne’ biefstukspies met courgette, champignon en kruidenzout
  • Pittige lamsmerquez worstjes in pita brood
  • Peking eend spiesjes ‘Hong Kong style’ en gestoomde basmati
  • Gamba spiesjes met cajun, knoflook en tomaat
  • Dagverse vis van de teppan met citroen
  • Gegrilde groene asperges met kruidenzout

Arrangement à € 39,50 p.p.

Boterlap ‘Around the world’ exclusive buffet

Aftrap
Een mediterraan specialiteiten soepje van de chef met diverse broodjes, huisgemaakte dips en sausjes op tafel.

Koud

  • Geroosterde bloemkool of broccoli salade met notenboter en hazelnoot
  • Italiaanse groente salade met mozzarella en balsamico
  • Verschillende tomaten, geroosterd en geserveerd als salade met basilicum
  • Marokkaanse couscoussalade met kerrie, rozijnen, geitenkaas en mint
  • Spaanse pasta salade met zeevruchten, knoflook en Spaanse peper
  • Franse mesclun salade met ‘Trevélez’ ham, olijven en croutons
  • American coleslaw met zalm, sinaasappel en piment
  • Aziatische noodles salade met scharrelkip en sesamdressing

Warm

  • Thaise kip curry met kokos en koriander
  • Ratatouille van o.a. courgette, aubergine in tomatensaus
  • Babi ketjap: varkensvlees met kruidnagel en kaneel
  • Spaanse ‘patatas bravas’ van geroosterde aardappelen
  • Boeuf Bourgionne: gestoofd rundvlees met champignons en uitjes
  • Indische boontjes Sajour: sperzieboontjes in pikante kokos
  • Nasi goreng ‘Singapore’; gebakken rijst met kerrie en tauge
  • Provençaalse krielaardappeltjes in romige knoflooksaus

BBQ
van de houtskoolgrill en de teppan plaat

  • Gerijpte ‘Black Angus’ entrecote met bearnaise saus
  • Halve kreeft van de teppan (* bij inlevering van de kreeften munt)
  • Peking eend spiesjes ‘Hong Kong style’ met gestoomde basmati rijst
  • Gamba spiesjes met cajun, knoflook en tomaat
  • Kalfsbiefstukjes van de grill met courgette, champignon en kruidenzout
  • Gegrilde groene asperges en geroosterde bospeentjes

Arrangement à € 49,50 p.p.

Aantal personen en locatie

De buffetten vinden plaats in ons gezellige restaurant; waar we een afgesloten ruimte speciaal voor u reserveren. Heeft u voorkeur voor ons grand café of ons terras? Niks is ons te gek, overleggen kan altijd.

Wij bieden de buffetten aan vanaf 40 tot 120 personen. Ook hier geldt; een afwijkend aantal? Laten we dit overleggen.

Vragen, reserveren of de locatie bekijken?

Wij helpen u graag verder! Bel ons via 0341 494 440 voor uw vragen om of een afspraak te maken. Liever mailen? Dat kan via ermelo@deboterlap.nl. Graag tot ziens!